توجه داشته باشید که شما همچنین می توانید یک hommus homce بدون دستور تهیه کنید، در صورتی که به جای آن حساسیت دارید. روغن زیتون یا روغنهای دیگر (مثل کره بادام)، جایگزین های تاتینی خوب را هنگامیکه شما در دست ندارید، می گذارید.
دانه های کنجد یک طعم نابالغ و ظریف، تقریبا نامرئی، به بسیاری از غذاهای آسیایی اضافه می کنند. آنها همچنین مواد اصلی در tahini (خمیر بادام زمینی دانه کنجد) و هلال های شیرین فراخورشیدی خاورمیانه هستند. آنها در طول سال در دسترس هستند.
دانه های کنجد ممکن است قدیمی ترین شیرینی شناخته شده برای انسان باشد. آنها برای روغن هایشان بسیار ارزشمند هستند که به شدت مقاوم در برابر ریزش هستند. "کنجد باز" - عبارت معروف از شب عربی - نشان دهنده ویژگی متمایز کننده غلاف دانه کنجد است که زمانی که بلوغ می رسد، باز می شود. نام علمی دانه های کنجد Sesamun indicum است.