ارده تازه بدون بو و تاریخچه آن
جمعه, ۲۸ دی ۱۳۹۷، ۰۱:۰۰ ب.ظ
ارده تاریخچه جالبی دارد ، ارده از زمان های دوران پیش از میلاد در مناطق گرمسیری در سراسر جهان رشد کرده اند، اسطوره های سنتی حاکی است که ریشه های آنها حتی بیشتر شده است. با توجه به افسانه های آشوری، زمانی که خدایان ملاقات کردند برای ایجاد جهان، آنها شراب ساخته شده از دانه کنجد را می خوردند.
به نظر میرسد ارده ابتدا در هند آغاز شده و در افسانه های هندوی اولیه ذکر شده است. در این افسانه ها، داستان هایی گفته می شود که دانه های کنجد نماد جاودانگی هستند. از هند، دانه های کنجد در سراسر خاورمیانه، آفریقا و آسیا معرفی شدند.
۹۷/۱۰/۲۸