ارده تازه بدون بو

ارده تازه بدون بو و کره کنجد

پنجشنبه, ۱۳ دی ۱۳۹۷، ۰۱:۰۰ ب.ظ

اصطلاح "کره کنجد" گاهی می تواند به عنوان "tahini" ساخته شده از هسته دانه کنجد اشاره داشته باشد، یا می توان آن را نیز به معنی یک خمیر دانه از کل دانه کنجد در نظر گرفت.

اگر چه پوسته های بذری 51 میلی گرم کلسیم اضافی در هر قاشق غذا خوری دانه ها را تولید می کنند، کلسیم موجود در پوسته ها به مقدار زیادی به شکل اگزالات کلسیم یافت می شود. این فرم کلسیم متفاوت از فرم موجود در هسته است و این یک فرم جذب کمتر از کلسیم است. بنابراین حتی اگر یک فرد احتمالا کلسیم بیشتری از دانه های کنجد یا کره دانه کنجد که حاوی پوسته است، دریافت کند، یک سوال در مورد چگونگی جذب کلسیم وجود دارد. این قطعا کمتر از 51 میلی گرم اضافی که در پوسته دانه یافت می شود کمتر خواهد بود.


موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۷/۱۰/۱۳
Ahmad Ahmadi

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی