ارده تازه بدون بو و کلسترول پایین تر از فتواسترول های دانه کنجد
چهارشنبه, ۱۹ دی ۱۳۹۷، ۰۱:۰۰ ب.ظ
فیتوسترولها ترکیباتی هستند که در گیاهان یافت میشوند که ساختار شیمیایی بسیار شبیه کلسترول دارند و در صورت وجود مقدار کافی در رژیم غذایی، میزان کلسترول خون کاهش مییابد، پاسخ ایمنی را افزایش میدهد و خطر ابتلا به برخی سرطانها را ارده کاهش میدهد.
اثرات سودمند فیتوسترولها در ارده بسیار چشمگیر هستند که از سویا، ذرت و روغن درخت کاج استخراج شده و به غذاهای فرآوری شده مانند اسپری های جایگزین «ارده» افزوده شده و سپس به عنوان غذاهای کاهش دهنده کلسترول مورد استفاده در ارده قرار می گیرند. اما چرا برای آجیل و دانه های مادری طبیعتا منبع غنی از فیتوسترول ها و فیبرهای قلب، مواد معدنی و چربی های سالم نیز وجود دارد؟
۹۷/۱۰/۱۹