ارده تازه بدون بو

فیتوسترولها ترکیباتی هستند که در گیاهان یافت میشوند که ساختار شیمیایی بسیار شبیه کلسترول دارند و در صورت وجود مقدار کافی در رژیم غذایی، میزان کلسترول خون کاهش مییابد، پاسخ ایمنی را افزایش میدهد و خطر ابتلا به برخی سرطانها را ارده کاهش میدهد.

اثرات سودمند فیتوسترولها در ارده  بسیار چشمگیر هستند که از سویا، ذرت و روغن درخت کاج استخراج شده و به غذاهای فرآوری شده مانند اسپری های جایگزین «ارده» افزوده شده و سپس به عنوان غذاهای کاهش دهنده کلسترول مورد استفاده در ارده قرار می گیرند. اما چرا برای آجیل و دانه های مادری طبیعتا منبع غنی از فیتوسترول ها و فیبرهای قلب، مواد معدنی و چربی های سالم نیز وجود دارد؟


موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۷/۱۰/۱۹
Ahmad Ahmadi

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی