ارده تازه بدون بو و سس خانگی
يكشنبه, ۲۵ آذر ۱۳۹۷، ۰۱:۰۰ ب.ظ
برای تهیه سس خانگی، حدود 1/3 فنجان (80 گرم) tahini را با یک گل میخک سیر خرد شده، آب تازه فشرده از 1.5 لیمو، حدود 1-2 قاشق غذاخوری عسل خام، به همراه نمک تازه و فلفل ترکیب کنید. مواد لازم را با هم مخلوط کنید و پودر کردن را با آب گرم به همان اندازه که نیاز دارید برای رسیدن به پایداری که دنبال آن هستید، نازک کنید.
برای ساخت هوموم خانگی، 1/2 فنجان تاتیینی، 2 نخود نخود / 2 قاشق غذاخوری قارچ خوراکی، 1/2 قاشق غذاخوری روغن زیتون، 1/4 فنجان لیمو، 1 قارچ سیر خرد شده، نمک و فلفل به مزه. مواد تشکیل دهنده را به یک پروسس غذا یا مخلوط کن اضافه کنید تا صاف و در آب اضافی یا روغن زیتون ریزش کنید تا یک قاعده مناسب بدست آید.
۹۷/۰۹/۲۵