ارده تازه بدون بو

ارده تازه بدون بو و مزیت کنجد

شنبه, ۱ دی ۱۳۹۷، ۰۱:۰۰ ب.ظ

نه تنها دانه های کنجد منبع عالی مس و منبع بسیار خوبی از منگنز هستند بلکه منبع خوبی از کلسیم، منیزیم، آهن، فسفر، ویتامین B1، روی، مولیبدن، سلنیوم و فیبر رژیمی هستند. دانه های کنجد علاوه بر این مواد مغذی مهم شامل دو ماده منحصر به فرد: سزامین و سسامولین است. هر دو این مواد متعلق به گروهی از فیبرهای مفید مفید به نام لیگناها هستند و نشان داده شده است که اثر کاهش کلسترول در انسان و جلوگیری از فشار خون بالا و افزایش ویتامین E در حیوانات. سزامین نیز برای محافظت از کبد از آسیب اکسیداتیو پیدا شده است.


موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۷/۱۰/۰۱
Ahmad Ahmadi

نظرات  (۱)

عالی بود
لطفا از سایت ما هم دیدن نمایید. بانه مارک

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی