ارده تازه بدون بو با طعم
سه شنبه, ۲۵ دی ۱۳۹۷، ۰۱:۰۰ ب.ظ
شرح: دانه های کنجد دانه های بیضوی کوچک و خالص با طعم و ماندگی نازک و ظریف و تقریبا نامرئی هستند. آنها بسته به انواع مختلف، از جمله سفید، زرد، سیاه و قرمز، در یک دسته از رنگ های مختلف قرار می گیرند.
دانه های کنجد موجود داخل ارده برای مقادیر بالای روغن کنجد، نفتی هستند که بسیار مقاوم در برابر ریزساختار هستند. دانه کنجد، مواد اصلی در هر دو گونه ارده و درمان شیرین خاورمیانه، حلوا اردههستند.
ارده - عبارت مشهور از شب های عربی - نشان دهنده ویژگی های مشخصی از غلاف دانه کنجد است که زمانی که بلوغ می رسد، باز می شود. نام علمی دانه های کنجد Sesamun indicum است
۹۷/۱۰/۲۵