ارده تازه بدون بو دارای بیشترین مقدار فیتوسترول
شنبه, ۲۲ دی ۱۳۹۷، ۰۱:۰۰ ب.ظ
در یک مطالعه در مجله شیمی کشاورزی و مواد غذایی، محققین مقدار فیتوسترول موجود درارده و دانه های معمولی که در ایالات متحده مصرف می شوند منتشر شده است.
دانه های کنسروی در ارده دارای بیشترین مقدار فیتوسترول (400 تا 431 میلی گرم در هر 100 گرم) و گردو انگلیسی و برزیل هستند (113 میلی گرم / 100 گرم و 95 میلی گرم / 100 گرم). (100 گرم معادل 3.5 اونس است). از آجیل و دانه هایی که به طور معمول به عنوان غذاهای میان وعده ( ارده) مصرف می شدند، پسته و دانه های آفتابگردان در فیتسترولل ها (270-289 میلی گرم در 100 گرم) غنی بودند و بذر کدو (265 میلی گرم در 100 گرم) .
۹۷/۱۰/۲۲