ارده تازه بدون بو و کاهش علائم PMS در فاز لوتئال (نیمه دوم) چرخه قاعدگی
دوشنبه, ۱۰ دی ۱۳۹۷، ۰۱:۰۰ ب.ظ
بحث کمی در مورد دانه های کنجد و کلسیم وجود دارد، زیرا اختلاف قابل توجهی بین مقدار کلسیم دانه های کنجد در مقابله با دانه درشت وجود دارد. هنگامی که پوسته روی دانه ها باقی می ماند، یک قاشق غذاخوری دانه های کنجد حاوی 88 میلی گرم کلسیم خواهد بود. هنگامی که پوسته ها برداشته شوند، این همان قاشق غذائی حاوی 37 میلی گرم (حدود 60 درصد کمتر) است. Tahini-یک رب شکلات ساخته شده از دانه های کنجد زمین- معمولا از بذرهای کوره ای (دانه ها با حذف بدنه ها، دانه ها نامیده می شود) ساخته می شود و بنابراین معمولا این مقدار کمتر از کلسیم را شامل می شود.
۹۷/۱۰/۱۰