ارده تازه بدون بو

بحث کمی در مورد دانه های کنجد و کلسیم وجود دارد، زیرا اختلاف قابل توجهی بین مقدار کلسیم دانه های کنجد در مقابله با دانه درشت وجود دارد. هنگامی که پوسته روی دانه ها باقی می ماند، یک قاشق غذاخوری دانه های کنجد حاوی 88 میلی گرم کلسیم خواهد بود. هنگامی که پوسته ها برداشته شوند، این همان قاشق غذائی حاوی 37 میلی گرم (حدود 60 درصد کمتر) است. Tahini-یک رب شکلات ساخته شده از دانه های کنجد زمین- معمولا از بذرهای کوره ای (دانه ها با حذف بدنه ها، دانه ها نامیده می شود) ساخته می شود و بنابراین معمولا این مقدار کمتر از کلسیم را شامل می شود.


موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۷/۱۰/۱۰
Ahmad Ahmadi

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی