ارده تازه بدون بو

ارده تازه بدون بو یا تهینی

پنجشنبه, ۲۲ آذر ۱۳۹۷، ۰۱:۰۰ ب.ظ

برای تهینی، شما نیاز به دانه تازه تازه (نه تفت داده / بو داده)، که شما می توانید در اکثر فروشگاه های بهداشت مواد غذایی، بازارهای قومی و یا آنلاین پیدا کنید. دانه ها را در یک روده آب خیس کنید تا آنها را خیس کنید، اما ترشی را که ممکن است به پایین کاسه فرو بریزد، بریزید. برای بیشتر مزایا، از تمام قسمت های دانه استفاده کنید، اما آب آشامیدنی را از بین ببرید. بذر را به مدت چند دقیقه در یک کاسه ی گرم بر روی نیمکت گرم بریزید و به آرامی بجوشانید. بعد دانه ها را در یک پروسس غذا یا مخلوط کن بکشید تا خمیر نرم شود. این طبیعی است که روغن به سمت بالا شناور شود و از قسمت ضخیم تر جدا شود، بنابراین فقط می توانید به راحتی بخوابید تا آن را یکنواخت تر کنید، زمانی که آماده استفاده از آن هستید.


موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۷/۰۹/۲۲
Ahmad Ahmadi

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی